Контентга ўтиш Skip to footer

Na’matak (шиповник)

Na’matak o‘zida ko‘plab vitaminlar saqlaydi, ayniqsa vitamin C miqdori bo‘yicha yetakchilik qiladi (limonga nisbatan 50 barobar ko‘p).

Kuz fasli turli xil yuqumli kasalliklar mavsumi, ushbu mavsumda tez-tez na’matak damlamasini ichib turish tavsiya qilinadi.

Qo‘llanilishi:
— avitaminozda
— kamqonlikda
— immunitet sustligida
— shamollash kasalliklarida
— gripp va O‘RI larda

Tayyorlanishi: 10–12 ta quruq mevasini 0,5 litr suvda bir qaynatiladi va damlab qo‘yiladi.
Iliq holda kun davomida ichiladi. Asal qo‘shib ichsa yanada yaxshi!

Fikr bildirish

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2021 Kicker. All Rights Reserved.
Total
0
Share