Контентга ўтиш Skip to footer

Kvass – foyda va zararlari

Kvas — o‘zida qimmatli fermentlar, vitaminlardan RR, V1, V2, karotin va aminokislotalar saqlaydi. Chanqoqni yaxshi bosadi va moddalar almashinuvini yaxshilaydi.

Foydalari:

✓ Ovqat hazm qilish tizimiga;

✓ Yurak qon-tomir tizimiga;

✓ Ichaklar mikroflorasini tiklaydi;

✓ Immun tizimiga;

✓ Organizmga kuch bag‘ishlab, charchoqni oladi.

Yuqoridagi foydalari faqat tabiiy kvasga tegishli!

Zararlari:

✓ Buyrak tosh kasalligi va podagrasi borlarga tavsiya qilinmaydi.

✓ 3 yoshgacha bo‘lgan bolalarga.

✓ Gastrit va jigar sirrozida extiyotkorlik bilan isteʼmol qilish kerak!

Fikr bildirish

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2021 Kicker. All Rights Reserved.
Total
0
Share