Контентга ўтиш Skip to footer
Kvass – foyda va zararlari
Kvas — o‘zida qimmatli fermentlar, vitaminlardan RR, V1, V2, karotin va aminokislotalar saqlaydi. Chanqoqni yaxshi bosadi va moddalar almashinuvini yaxshilaydi. Foydalari: ✓ Ovqat hazm qilish tizimiga; ✓ Yurak qon-tomir tizimiga; ✓ Ichaklar mikroflorasini tiklaydi; ✓ Immun tizimiga; ✓ Organizmga kuch bag‘ishlab, charchoqni oladi. Yuqoridagi foydalari faqat tabiiy kvasga tegishli! Zararlari: ✓ Buyrak tosh…
Hind ladani — kundur yelimi haqida
☘️ Hind ladani — ko‘p asrlar ilgari qo‘llanila boshlagan, eng qadimgi xushbo‘y giyohlardan biridir. Xushbo‘y giyohlarni tibbiy va kosmetik maqsadlarda qo‘llash amaliyoti miloddan avvalgi IV asr qadimgi Misrda ham bo‘lgan. ☘️ Ushbu mahsulotni: bo‘g‘im xastaliklarida, revmatizm, oshqozon kasalliklari, ich ketishi va dizenteriyada, astma, bronxit va o‘pkaning turli xastaliklarida, qirma temiratkida, husnbuzarlarda, yaralarda, o‘simtalarda, dismenoreyada, siydik…
ERLIK QUVVATINI OSHIRISH TADBIRI
Oila qurish, risoladagiday jinsiy hayot kechirish, farzand ko‘rish kishining saodati belgisidir. Shuning uchun odamlar jinsiy quvvatlari meʼyorida bo‘lishiga eʼtibor qaratadilar. Chunki jinsiy zaiflik er-xotin o‘rtasidagi munosabatlarni izdan chiqaradi, erkakning ruhiy holatiga, sog‘lig‘iga, ish unumdorligiga salbiy taʼsir ko‘rsatadi. Jinsiy zaiflik o‘z-o‘zidan paydo bulmaydi. Bunga o‘ta semirib ketish, uzoq vaqt jinsiy aloqadan tiyilish, g‘am-tashvish ko‘pligi, uzluksiz og‘ir…
Bedana tuxumi foydalari
Bedanalarni tana harorati o‘rtacha 42⁰ S bo‘ladi, shuning uchun ular infeksion kasalliklar bilan kasallanmaydi, shu bilan birga salmonellyoz (ichak infeksiyasi) bilan ham. Demak, boshqa parranda tuxumlaridan farqli ravishda bedana tuxumini homligicha isteʼmol qilish mumkin! Foydalari: ✓ homligicha isteʼmol qilganda foydali ozuqa moddalari tarkibi o‘zgarmasdan organizmga tushadi; ✓ tovuq tuxumidan farqli ravishda bedana tuxumida V1 va…
Olma sirkasi haqida bilasizmi?
Sirka (uksus kislotasi) — o‘tkir hid va taʼmli shaffof suyuqlik bo‘lib, undan turli xil kulinariya pishiriqlarini tayyorlashda foydalaniladi. Sirkani xo‘jalikda qo‘llamagan uy bekasi bo‘lmasa kerak. Uning inson organizmiga taʼsiri qanday? Olma sirkasining tarkibidagi tabiiy komponentlar organizmga foydali taʼsir etib, oz-oz miqdorda oshqozon ichak xastaliklarida tavsiya etiladi va bunda oshqozonning kislotalilik muxitiga taʼsir etmaydi. Taomga ishlatayotgan…

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2021 Kicker. All Rights Reserved.